Nasmeh, Pričaramo, Navdušenje, Radost, Veselje

Naroči Napihljivi Grad 031 538 030

POGOSTA VPRAŠANJA

Varna, nova, čista

Vsi naši napihljivi gradovi so NOVI IN VARNI.

So popolna izbira za rojstnodnevne zabave. Vsa naša igrala so atestirana in celo presegajo evropske standarde (CE).Gradove redno pregledujemo, čistimo in vzdržujemo. Napihljivo igralo je varen in igriv dodatek otroški zabavi.

Garancija lepega vremena

Če bo prireditev za otroke na prostem in VAS PRESENETI SLABO VREME, nam to sporočite vsaj en delovni dan prej in vam VRNEMO AKONTACIJO.

Enaki pogoji veljajo tudi če odpoveste zabavo zaradi poškodbe ali bolezni slavljenca.

Dostava in postavitev

Trenutno pokrivamo dogodke in prireditve v Sloveniji.

   DOSTAVA  Napihljivih gradov na Bled, Bohinj v Ljubljano, Radovljico, Škofjo Loko, Tržič, Kamnik, Jesenice, Grosuplje in bližnje kraje je   BREZPLAČNA. Za dostavo v bolj oddaljene kraje, računamo 0,3 €/km od Ljubljane.

  • Postavimo in pospravimo igrala brezplačno in hitro.
  • Za končno čiščenje poskrbimo mi.
  • Vse cene so končne in ne vsebujejo skritih stroškov.
  • Na prostoru kjer bodo stali napihljivi gradovi mora biti omogočen dostop do elektrike 230-240 V.

Najem

Najem napihljivega gradu je odlično darilo za rojstni dan.

Ob prevzemu napihljivih gradov se z najemojemalcem sklene POGODBA o najemu. Prav tako ob prevzemu prejmete vsa natančna NAVODILA za uporabo ter varnostna navodila. S seboj morate imeti veljavni osebni dokument s sliko.

Najemojemalec se zavezuje, da bo s predmetom pogodbe RAVNAL S SKRBNOSTJO DOBREGA GOSPODARJA, nosil polno odgovomost za otroke, ki se igrajo v napihljivem gradu in je dolžan povrniti vse stroške, ki bi nastopili zaradi neupoštevanja pogodbe.

ZAVAROVANJE ZA ODGOVORNOST zagotavlja Zavarovalnica Triglav, vendar to ni nezgodno zavarovanje.

Cena izposoje za daljši čas po dogovoru.

Plačilo akontacije šteje za potrditev naročila.

Kako uporabljam Napihljivi grad

Zabava za otroke z zunanjimi igrali je popolna rešitev za animacijo otrok na vsakem pikniku, poroki na prostem, praznovanju…

Pred začetkom igre pa je potrebno poskrbeti, da otroci ODSTRANIJO OTROŠKE ČEVLJE, OČALA, mobitele, pas, verižice, zapestnice, uhane in vse podobne stvari, ki bi pri igri lahko poškodovale otroka ali napihljivi grad.

Uporaba igral v čevljih je strogo prepovedana!

Ne prinašajte hrane ali pijače v igralo.

Pri uporabi pregledujte delovanje pihalca približno vsake pol ure, preverite, da cev, ki dovaja zrak, ni stisnjena ali pušča.

Po uporabi igralo preglejte in ODSTRANITE morebitne večje SMETI oziroma neznane predmete.

Če ni nadzora odrasle osebe pri napihljivem gradu in pride do preobremenitve se Napihljivi gradovi lahko začnejo sesedati. V tem primeru naj otroci hitro in previdno zapustijo igralo, ter počakajo, da se spet popolnoma napolni.